Despre noi

Despre noiOrganizarea intregii activitati a gradinitei noastre se centreaza pe crearea unui climat afectiv securizant, pe dezvoltarea unei atmosfere familiale, in care copilul sa simta cat mai putin absenta parintilor, astfel oferindu-i acestuia posibilitatea de a invata si de a se dezvolta in concordanta cu particlaritatile sale individuale, atingand potentialul maxim de care el dispune.

Gradinita Fecioara Maria 2 isi desfasoara activitatea intr-un imobil dotat cu sali spatioase si luminoase, mobilate specific pentru activitatile desfasurate, co o baza materiala atractiva si performanta, avand la dispozitie un loc de joaca in aer liber (curte de 250 mp).

Climatul educational motivant, personalul didactic calificat si cu experienta, oferta educationala diversificata contribuie la realizarea unei activitati instructiv educative de cea mai inalta calitate.

Meniul, preparat in bucataria proprie, are in vedere implementarea unei alimentatii sanatose, prin intermediul unor preparate ce aduc un aport nutritiv sporit. Meniul NU CONTINE MEZELUI DE NICUN FEL SI NICI CARNE DE PUI, ci carne de curcan, vitel, peste, legume, lactate, cereale, fructe.

In fiecare zi servim copiilor o gustare de fructe si legume proaspete

  • Meniul contine alimente recomandate de medici pediatri si nutritionisti (supa de linte, mazare, budinca de quinoa, terci de hrisca, pasta de avocado, crema de branza, etc)
  • Copiii beau apa plata (dozator La Fantana)

Taxa lunara include, in programul de dimineata, cursul intensiv de limba engleza (o activitate in fiecare zi) si cursul de dans organizat in colaborare cu Scoala de dans “Mihai Petre”.
In aceeasi taxa, programul prelungit include cursurile de dezvoltare personala, limba germanaartapictura si muzica vocala.

Gradinita noastra este gradinita cu predare bilingava, autoriza prin ORDINUL DE MINISTRU NR. 5834/28.11.2016 si urmareste programa cuprinsa de Curriculum National pentru Invatamantul Prescolar.

Director

Lavinia Dumitrascu

Director educational

Alina Manolache