Noutati

Mireasma florilor

Primavara ne zambeste, iar „Mireasma florilor” ne trimite intr-o lume parfumata si plina de culori fermecatoare.

Mai multe detalii

Padurea "Mic si Ecologist" - 19.03.2016 - la Surlari

Cu suflet plin de bucurie si mandrie, in fiecare primavara si toamna se nasc noi paduri "MIC SI ECOLOGIST".

Mai multe detalii

„Legume de primavara” – un proiect educativ distractiv si sanatos

Nu este intotdeauna simplu sa ii convingem pe cei mici sa manance sanatos, insa efortul merita din plin, deoarece prietenia cu alimentatia sanatoasa inceputa in copilarie, dureaza toata viata.

Mai multe detalii

Vizita la Orășelul Cunoașterii

Orășelul Cunoașterii este un science center deschis în februarie 2014, în București. Scopul nostru este să "împrietenim" copiii cu științele, prin joc, să le explicăm lumea într-un limbaj simplu și amuzant. Iar joaca nu este doar pentru copii. Credem cu tărie că ne adresăm copiilor de la 2 la 99 de ani.

Mai multe detalii

Intalnirea cu Mos Craciun

Cel mai asteptat moment pentru cei mici este, fara doar si poate, intalnirea cu Mos Craciun. Copiii au avut ocazia sa vorbeasca cu Mosul si sa primeasca un dar chiar din mana acestuia. Pe langa minunatele momente cu poezii si cantece, copii i-au aratat Mosului cum decoreaza ei bradul si cum constuiesc un om de zapada.

Mai multe detalii

Sarbatori de poveste... la gradinita

Bucuria sarbatorilor de iarna... atunci cand totul se coloreaza in aur si argint si sclipeste in mii de luminite! Ne amintim si acum cu nostalgie acele seri minunate cand, cu primii fulgi de nea si cu aromele galbenelor gutui asezate la ferestre, ne pregateam sa-l intampinam pe Mos Craciun...

Mai multe detalii

Ne jucam observand, invatand, descoperind lumea!

Cunoasterea pentru copiii prescolari trebuie sa porneasca intotdeauna de la senzatii si perceptii. De aceea, ceea ce vrem sa ii invatam pe copii trebuie sa inceapa nu prin cuvinte, ci prin observare, pe cale intuitiva.

Mai multe detalii

Toamna in natura

Toamna a sosit pe meleagurile noastre aducand cu ea nenumarate frumuseti si bogatii. Zi de zi, putem vedea semnele ei daca reusim sa privim dincolo de grijile zilnice. Toamna este un spectacol de culori si de frumuseti.

Mai multe detalii

© 2022 Centrul Educational "Fecioara Maria"